Plaza West

Plaza West, het nieuwe winkelcentrum van Haarlem West is volop in ontwikkeling. Cobraspen Luigi Prins directeur van Cobraspen B.V. heeft nieuwe plannen voor de Westergracht. Namelijk een winkelcentrum waar winkelen, bedrijvigheid en wonen samengebracht worden. De ontwikkeling van dit nieuwe project is vanaf juni gestart en krijgt steeds meer vorm.

Op 6 november 2013 hebben de eerste winkels hun deuren geopend. Het voormalige postkantoor heeft plaats gemaakt voor het nieuwe entree van een Albert Heijn, Etos, Gall&Gall en Aldi. Tevens is er op December 2014 ook een Action aan het terrein toegevoegd. Voor de bevoorrading van het winkelcentrum is het plan om het oude spoor te dempen en toegankelijk te maken voor vrachtwagens.

Naast bovenstaande winkels zal er ook een kinderspeeltuin, KidsZoo en een fitnesscentrum Fit For Free op Plaza West komen. Na de realisatie van het winkelcentrum zullen er diverse woningen gebouwd worden, en voor de ondernemer die een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Haarlem, is er het Office Hotel, waar je vanaf nu al terecht kunt.

Office Hotel Haarlem is een All-in kantorenconcept (dat tevens is opgericht door Luigi Prins), waar je al vanaf € 249,- per maand over een eigen kantoor beschikt. Er worden diverse kantoorruimtes aangeboden in combinatie met een all-in service pakket. Office Hotel biedt namelijk een totaal pakket aan waardoor je zelf met (bijna) niets meer rekening hoeft te houden, op de inrichting van je eigen kantoorruimte na.

Kortom Plaza West is een terrein met veel potentie en een echte ”recreation from Luigi Prins”