SugarCity

SugarCity Amsterdam

SugarCity te Halfweg is gelegen tussen Haarlem en Amsterdam. Cobraspen Vastgoedontwikkeling is sinds 2000 bezig met de herontwikkeling van de voormalige N.V. Suikerfabriek. Luigi Prins Sugar City herontwikkelt dit terrein tot mega complex met onder andere een Factory Outlet Center in het vooruitzicht, een hotel, restaurants, barren en kantoren.

De Suiker Silo’s

De Suiker Silo’s werden voorheen gebruikt voor de opslag van het suiker van de suikerbieten. Deze silo’s zijn geheel gerenoveerd en omgebouwd tot modern kantorencomplex. Deze eyecathers zijn van alle gemakken voorzien, beschikken over vele kantoorruimtes en ook zijn er ruimtes beschikbaar voor netwerk evenementen of evenementen.

Evenementen op SugarCity

De oude Suiker fabriek, de Pulppersloods en de Puntloods zijn uitermate geschikt voor diverse evenementen. Met het oude DNA dat is behouden en de industriële uitstraling van de gebouwen is uniek evenement gegarandeerd. Zet hier een moderne installatie neer voor uw evenement of partij en het zal een evenement worden om nooit meer te vergeten.

The Style Outlets

Naar verwachting zal in 2017 de Factory Outlet openen op het SugarCity terrein. De Factory Outlet wordt ontwikkeld door NEINVER en zal +/- een totale oppervlakte van 25.000 betreffen. Er zullen zo’n 100 units beschikbaar komen voor retail, 1.270 parkeerplaatsen en de nodige restaurants en cafes. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit een van de laatste nieuwe outletcenters zijn in Nederland.