Luigi Prins update | Persbericht: Aldi opent woensdag!

Nieuws update: Luigi Prins

Na de opening van de Albert Heijn, Etos & Gall & Gall, die op 6 november 2013 heeft plaats gevonden zal nu ook de Aldi haar deuren openen. Op 27 november is iedereen welkom bij de Aldi. De winkel waar je tegen lage kosten kwalitatief hoge producten kunt kopen.

Met de opening van de Aldi is Plaza West weer een stap dichterbij het eindresultaat. De ontwikkelingen zijn in volle gang. Zo zal er naar alle waarschijnlijkheid ook een sport centrum openen, Fit For Free en een KidsZoo speelparadijs. Meer informatie is ook te vinden op www.luigi-prins.nl.

Haarlem: Aldi opent woensdag 27 november de deuren van haar nieuwste vestiging op Plaza West in Haarlem. De supermarkt komt achter de nieuwe Albert Heijn in het voormalige EKP (Expeditie Knooppunt) aan de Westergracht. Klanten zijn welkom vanaf 08:30 uur. Het filiaal krijgt een vloeroppervlakte van 800 vierkante meter en is daarmee de grootste Aldi-winkel van de stad. Als gevolg van de investering, zal de Aldi aan de Tempeliersstraat (in het voormalige pand van de HKB) vanaf komende maandag definitief de deuren sluiten. Aan de Westergracht wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting, die volgens het concern kernmerkend is voor de manier waarop Aldi de komende jaren de consument tegemoet zal treden. Er is veel daglicht, fris kleurgebruik, een ruime opzet met brede gangpaden en overzichtelijke schappen. Klanten kunnen door deze betere presentatie beter uit de voeten dan in de krappe vestiging aan de Tempeliersstraat. Bovendien heeft het terrein zo’n 200 parkeerplaatsen beschikbaar voor de bezoekers.

Aldi beweegt zicht in het laagste prijssegment binnen de supermarktbranche. In september nam het Varaprogramma Kassa de proef op de som. Bij een prijsvergelijking van 27 producten kwam de super als goedkoopste uit de bus.

Aan de Westergracht verrijst op het terrein van het voormalige EKP een heel nieuw woon-, winkel- en bedrijvengebied, inmiddels omgedoopt tot Plaza West. Behalve Albert Heijn en filialen van Gall & Gall en Etos is er inmiddels ook het bedrijvencentrum Office hotel operatief. Gebiedseigenaar Luigi Prins werkt samen met de gemeente om op Plaza West de komende jaren zo’n kleine driehonderd appartementen neer te zetten. Hij verwacht op termijn hier ook studentenhuisvesting te kunnen realiseren.

Luigi Prins Blog, Cobraspen
Luigi Prins Blog, Cobraspen, Plaza West

Bron: John Oomkes